28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αναβαθμίζονται τα τρία γήπεδα τένις στο Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου, με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και διχτυών (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Καρπενησίου”, προϋπολογισμού 395.000 ευρώ

από την έντυπη έκδοση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κεφαλόβρυσο, που φιλοξενούν τρία γήπεδα τένις, σε μία εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή στους πρόποδες του Κώνισκου, που προάγει τον αθλητισμό και ενισχύει την άσκηση στο φυσικό περιβάλλον και που αναμένεται να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού, τόσο για ερασιτέχνες, όσο -γιατί όχι;- και για επαγγελματίες παίκτες.

Για πολλά χρόνια, η έλλειψη κατάλληλης υποδομής γηπέδων τένις ήταν εμπόδιο στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Καρπενήσι. Όμως η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει με την κατασκευή των 3 γηπέδων, που θα πληρούν τα τυπικά πρότυπα. Οι νέες εγκαταστάσεις θα δώσουν νέα ώθηση στο τένις, ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει σε δημοτικότητα στη χώρα μας.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο έργο περιλαμβανόταν μεταξύ των πέντε έργων που είχαν εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος το 2020, ενταγμένο στο έργο “Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Καρπενησίου”, προϋπολογισμού 395.000 ευρώ και αφορούσε στην αναβάθμιση των συγκεκριμένων τριών γηπέδων τένις στο Κεφαλόβρυσο και την ολοκλήρωση των έργων των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καρπενησίου.

Συγκεκριμένα, αφορούσε στην ανακαίνιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο Κεφαλόβρυσο με προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ειδικού τύπου και την τοποθέτηση άριστης ποιότητας διχτυών τένις, που είναι και ο πιο σημαντικός εξοπλισμός που πρέπει να διαθέτει ένα γήπεδο. Τα έργα ολοκληρώνονται σύντομα και τα γήπεδα θα δοθούν στο κοινό, ώστε να μπορούν στο συγκεκριμένο χώρο να φιλοξενούνται ακόμη και αγώνες ερασιτεχνικού τένις. Τα έργα υλοποιούνται  και εποπτεύονται από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ