25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ανακοίνωσε συμφωνία με Γκάμα η ΑΕΚ Λάρνακας

 

Την καταρχήν συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Άρη γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η κυπριακή ομάδα το απόγευμα της Τρίτης (5/7). Ο Πορτογάλος έχει μείνει ελεύθερος από τον Άρη εδώ και πέντε ημέρες.

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ Λάρνακας φέρεται πως είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Ο 34χρονος που αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη μετά από τέσσερις σεζόν, έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τους “κιτρινοπράσινους”. Απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις αλλά και η υπογραφή του συμβολαίου διάρκειας 1+1 έτους για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό Bruno Gama για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Bruno Gama την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Ελλάδα και στον Άρη, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 125 συνολικά εμφανίσεις και σκόραρε 29 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και τα τμήματα υποδομής της SC Braga. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Porto (1 συμμετοχή), SC Braga (19 συμμετοχές, 1 γκολ), Vitoria Setubal (62 συμμετοχές, 7 γκολ), Rio Ave (75 συμμετοχές, 9 γκολ), Deportivo de La Coruna (101 συμμετοχές, 14 γκολ), Dnipro (97 συμμετοχές, 12 γκολ) και AD Alcorcon (15 συμμετοχές, 1 γκολ),

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας».

Το άρθρο Ανακοίνωσε συμφωνία με Γκάμα η ΑΕΚ Λάρνακας εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ