24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ανοίγει σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου στο Βελούχι – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Την έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, στο Βελούχι, για τη σεζόν 2021-2022 ανακοίνωσε η νέα εκμισθώτρια εταιρεία.

Το χιονοδρομικό θα ανοίξει την Παρασκευή 24/12, παραμονή Χριστουγέννων, τόσο για σκι-σνόουμπορντ όσο και για καφέ στο σαλέ και τα μπαρ. Τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα του χιονιού εγγυώνται μια ωραία εμπειρία σε όσους, ντόπιους και επισκέπτες, ανέβουν για χιονοδρομία στο Βελούχι.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη διαχείρισης των εγκαταστάσεων του ΧΚΚ, κατέστη δυνατό να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες, να δοθούν οι προβλεπόμενες πιστοποιήσεις κ.α. και έτσι το χιονοδρομικό είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό.

«The best time of the year is here & we are ready to celebrate it with you». Παραμονή Χριστουγέννων το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου θα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Είναι η ώρα για ανεβοκατέβουμε πλαγιές, να πιούμε ένα ζεστό καφέ στο φρέσκο χιόνι ή ένα ποτό με hot μουσικές που θα ανεβάσουν την θερμοκρασία. Stay tuned.!!! More surprises are coming soon.! Enjoy the snow on Christmas mood», αναφέρουν οι άνθρωποι της Velouchi4Mount που ανέλαβε τη διαχείριση του Χ.Κ. Καρπενησίου.

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα και προκειμένου να μην χαθεί η φετινή σεζόν, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας μέσω της Φθιωτικής Ανάπτυξης, κίνησε γρήγορα τις διαδικασίες εκμίσθωσης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου σε νέους μισθωτές. «Δεν χάθηκε ούτε μια μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά στα E.N. ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός.

Η Velouchi4Mount έχει έδρα τη Λαμία. Στη διαδικασία των δύο διαγωνισμών που απέβησαν άγονοι αλλά και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, δεν υπήρξε κανένα άλλο ενδιαφέρον. Οι νέοι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν τη λειτουργία του κέντρου για τα επόμενα 5 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης και μίσθωμα 30.000 ευρώ ετησίως. Αποτελείται από ομάδα 4 νεαρών επιχειρηματιών, με αγάπη για το σκι, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε διάφορες εταιρείες τεχνικών έργων, ανελκυστήρων και εκμετάλλευσης κρατικών δομών.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Frozen Ambrosia

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ