17 Οκτωβρίου 2021

Ανοικτά για επίσκεψη τα βιβλιοπωλεία των Public και το τμήμα χαρτικών χωρίς ραντεβού

Ανοικτά για επίσκεψη τα βιβλιοπωλεία των Public και το τμήμα χαρτικών χωρίς ραντεβού

Αγορές με ασφάλεια σε 41 φυσικά καταστήματα

Ανοικτά για επίσκεψη χωρίς ραντεβού, είναι πλέον 41 φυσικά καταστήματα Public, και ειδικότερα  τα τμήματα των βιβλιοπωλείων και των χαρτικών ειδών. Πλέον, όσοι επισκεφθούν τα Public μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους, βιβλία για τους ίδιους και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να τα αγοράσουν άμεσα, χωρίς ραντεβού ή “click away”, με απόλυτη ασφάλεια. 

Παράλληλα, τα φυσικά καταστήματα Public παραμένουν ανοικτά και για να καλύψουν τις εορταστικές –και όχι μόνο- ανάγκες σε γραφική ύλη και ημερολόγια, δίνοντας την ευκαιρία για ακόμη ένα εξαιρετικό δώρο, άμεσα, χωρίς αναμονή.

Συγκεκριμένα, σε 41 φυσικά καταστήματα Public που είναι πλέον ανοικτά σε όλη την Ελλάδα διατίθενται τα πιο δημοφιλή βιβλία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, νέες κυκλοφορίες, αποκλειστικότητες καθώς επίσης κόμικς, graphic novels και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της χώρας. Και μαζί τους, η μεγαλύτερη συλλογή από ημερολόγια 20 κορυφαίων brands (Moleskine, Letts, Paperblanks, Legami, Portico κ.α.) και συνολικά περισσότερα 1.300 διαφορετικά ημερολόγια και σημειωματάρια.

Επιπλέον, στα φυσικά καταστήματα των Public διατίθενται όλα τα απαραίτητα χαρτικά είδη που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων.

Και βέβαια, φροντίζοντας για την υγεία των πελατών και των εργαζομένων και τηρώντας πιστά όλες τις επιταγές της πολιτείας, τα Public έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών τους, προσαρμόζοντας τη λειτουργία των φυσικών καταστημάτων προσφέροντας γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς την ανάγκη ραντεβού.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα των καταστημάτων αφορά μόνο τα κατά τόπους τμήματα βιβλίων και χαρτικών ειδών, όπως άλλωστε ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις της πολιτείας. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από 9:00 έως 20:00 ενώ για την πιο εύκολη αναζήτηση των καταστημάτων μπορεί κανείς να δει εδώ την πλήρη λίστα των 41 σημείων πώλησης που άνοιξαν.

Οι παραγγελίες, φυσικά, συνεχίζονται και online, μέσω του Public.gr αλλά και με απλή παραλαβή στο κατάστημα, μέσω Click Away.

To άρθρο Ανοικτά για επίσκεψη τα βιβλιοπωλεία των Public και το τμήμα χαρτικών χωρίς ραντεβού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ