25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αντάμωσαν ξανά μετά από 3 χρόνια. Σε ζεστό κλίμα η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Καρπενησιωτών της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε (21/1) σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας

Ήταν μεγάλη η προσμονή των μελών και φίλων του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας «Το Βελούχι» να ανταμώσουν ξανά σε συνθήκες κανονικότητας, μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας που οδήγησαν σε αναστολή κοινών δράσεων και εκδηλώσεων. Η καλύτερη αφορμή ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του “Bελουχιού”, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του π. Δημητρίου Σκόνδρα, για να ακολουθήσει η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δημήτρη Ευαγγελοδήμο.

«Ψυχή» του περιοδικού στου συλλόγου «Καρπενησιώτικα», τιμήθηκε για τη μακροχρόνια προσφορά του στον σύλλογο και ιδιαίτερα για τη συμβολή του στη δημιουργία και επιμέλεια του περιοδικού. Εν συνεχεία, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δείπνο, ενώ ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση των εν Αθήναις Καρπενησιωτών, συμμετείχαν, η πρώην Υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Καρανίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλατζή, πολλοί εκπρόσωποι ευρυτανικών συλλόγων κ.α.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΗΛΙΑΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ