29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αντιόχεια: Η ΕΜΑΚ αναλαμβάνει από τους Τούρκους την έρευνα για την 24χρονη – Το ζήτησε ο αδερφός της

Οπως μετέδωσε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Κώστας Καντούρης, αναλαμβάνει την έρευνα η ΕΜΑΚ από τους Τούρκους για την 24χρονη αθλήτρια, ύστερα από έκκληση του αδερφού της κοπέλας.

Η ελληνική αποστολή βρέθηκε στο σημείο λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα και θα συνεχίσει τις έρευνες όλο το βράδυ, επιβεβαιώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία «κατόπιν παράκλησης συγγενών των αγνοουμένων». Τα τουρκικά συνεργεία θα αποχωρήσουν από το σημείο και θα συνεχίσουν αλλού τις έρευνες.

Φίλοι και συγγενείς στέκονται με αγωνία ένα 24ωρο μπροστά στα χαλάσματα πιστεύοντας ότι θα ξαναδούν ζωντανή την 24χρονη αθλήτρια για τη διάσωση της οποίας κλήθηκε ως πλέον εξειδικευμένη η ΕΜΑΚ στην Αντιόχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες 133 και πλέον ώρες από την καταστροφή, η 24χρονη έστειλε σήμα κινδύνου με sms λέγοντας ότι βρίσκεται στο κενό κάτω από τη σκάλα του διαμερίσματος της πολυκατοικίας 6 ορόφων που έχει ισοπεδωθεί.

Σύμφωνα με τελευταία πληροφορία από τον απεσταλμένο της ΕΡΤ, Κώστα Καντούρη , στο ίδιο βουνό από χαλάσματα αλλά σε άλλο σημείο, υπήρξαν ίχνη ζωής, αγοριού, όπως είπε ο πατέρας του.

Επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, ενώ συμμετείχαω σωστικό συνεργείο από την Βραζιλία και δύο από την Τουρκία. Τα γεώφωνα εντόπισαν ήχους ενώ τα σκυλιά οσμίστηκαν ίχνη ζωής, μεταδόθηκε νωρίτερα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ