20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αντσελότι: «Μετά τη Ρεάλ θα αποσυρθώ»

 

“Βόμβα” μεγατόνων έριξε ο Ιταλός προπονητής των “Μερένγκες”, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Il messangero”, ουσιαστικά προανήγγειλε την απόσυρση του από τους πάγκους.

Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε το… τέλος του από τους πάγκους σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα αποσυρθεί. Η αποχώρηση του 63χρονου τεχνικού δεν βρίσκεται και πολύ μακριά, καθώς η συνεργασία του με τη “Βασίλισσα” θα λάβει τέλος το 2024.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει μία πραγματικά αξιοζήλευτη καριέρα, καθώς έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο με τη Μίλαν και με δύο με τη Ρεάλ. Σε συλλογικό επίπεδο, έχει “σηκώσει” πρωτάθλημα στις πέντε κορυφαίες διοργανώσεις με τις Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και φυσικά, Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε όσα είπε ο Αντσελότι: «Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ”τέλος” μετά από αυτή την εμπειρία».

Για την καριέρα του, συμπλήρωσε: «24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι υπολογισμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν η τακτική. Επικεντρώνομαι τώρα στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ