20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αν. Κονδύλης, δήμαρχος Αλίμου: Είμαστε ένα τέταρτο από την Ακρόπολη – Δωρεάν όλες οι εγκαταστάσεις για τους λουόμενους (video)

Ξεκίνησαν τις βουτιές τους στις παραλίες της Αττικής οι Αθηναίοι και στην ΕΡΤ μίλησε ο Ανδρέας Κονδύλης, δήμαρχος Αλίμου, με φόντο τη θάλασσα, όπου από νωρίς συρρέουν οι λουόμενοι.

«Όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι δωρεάν: από τα ντουζ, τις εγκαταστάσεις, το πάρκινγκ» δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Κονδύλης επισημαίνοντας ότι το δίκτυο του τραμ διευκολύνει τον κόσμο να επισκεφθεί το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

«Μένουν έκπληκτοι από το πόσο ωραίες παραλίες υπάρχουν τόσο κοντά στο κέντρο» δήλωσε ο κ. Κονδύλης. «Είμαστε ένα τέταρτο από την Ακρόπολη. Είναι μία λύση όχι ανάγκης αλλά υποδειγματική για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο δήμαρχος της περιοχής.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει, να περάσει όμορφα και να χαλαρώσει. Εδώ μπορεί να το κάνει με ασφάλεια και δωρεάν» επισήμανε ο αιρετός άρχοντας Αλίμου. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί ο μεγάλος ποδηλατόδρομος που θα διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών στις δημοτικές παραλίες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ