19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Αξέχαστο το ταξίδι στο Καρπενήσι”. Εντυπωσιασμένος ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης (ΦΩΤΟ)

«Αξέχαστο ταξίδι» χαρακτηρίζει την επίσκεψη στο Καρπενήσι ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης. Προσκεκλημένος του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο επικεφαλής της πρεσβείας των ΗΠΑ συμμετείχε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», ενώ ξεναγήθηκε από τον κ. Μπακογιάννη στο Μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, επισκέφθηκε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στον Γαύρο και συνομίλησε με πολίτες στην κεντρική πλατεία.

«Είχα μια καταπληκτική επίσκεψη με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη στο όμορφο Καρπενήσι. Είτε επισκεφθείτε τη Μονή της Παναγίας Προυσού, γιορτάζοντας την ελληνοαμερικανική φιλία με τον Ευρυτανικό Σύλλογο Αμερικής, συναντώντας κόσμο στην πλατεία, είτε πηγαίνοντας σε ένα ιχθυοτροφείο, ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι», έγραφε στον λογαριασμό του στο Twitter, παραθέτοντας και σχετικές φωτογραφίες, ο καταγόμενος από την Ορεινή Ναυπακτίας Πρέσβης των ΗΠΑ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Τζ. Τσούνη στο Καρπενήσι, θα διαβάσετε στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν την Τετάρτη 3/8/22

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ