28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Απέδρασε» από τη Μόσχα η Ολίμπια Μιλάνο, νίκες για Μπάγερν και Βιλερμπάν

Πολύτιμο «διπλό» της Ολίμπια Μιλάνο στη Μόσχα, 67-57 την ΤΣΣΚΑ

Με την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου να κάνει τη διαφορά και να «κλειδώνει» την ΤΣΣΚΑ στους 22 πόντους, η Ολίμπια Μιλάνο πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα και έμεινε μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 13-6.

Οι Ιταλοί επικράτησαν με 67-57 της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, γράφοντας το «δύο στα δύο» επί των Ρώσων την εφετινή σεζόν και δίνοντας τέλος στο σερί δύο νικών των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υποχώρησαν στην έβδομη θέση με ρεκόρ 12-8.

Σίγουρα χέρια στην επίθεση της Αρμάνι Μιλάνο αποδείχθηκαν οι Ντέβον Χολ (13 πόντοι), Τρόι Ντάνιελς (13 πόντοι) και Κάιλ Χάινς (12 πόντοι), τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ πλήρωσε την έλλειψη λύσεων από την απουσία των πολύτιμων Ντάνιελ Χάκετ, Ουίλ Κλάιμπερν, αλλά και του Σεμέν Αντόνοφ.

Πάλευαν μόνοι τους οι Ίφε Λούντμπεργκ (15 πόντοι) και Τόρνικε Σενγκέλια (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 35-40, 46-55, 57-67

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εκτός έδρας με οδηγό τους ψηλούς της, 84-77 τη Μπασκόνια

Με τους Οθέλο Χάντερ και Όγκουστιν Ρούμπιτ να πρωταγωνιστούν, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επικράτησε εκτός έδρας της Μπασκόνια με 84-77.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η Μπάγερν έκανε το «δύο στα δύο» ενάντια στους Βάσκους έχοντας πάρει τη νίκη και στον πρώτο γύρο και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 9-11 δίνοντας μάχη για την είσοδο στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Πρώτος σκόρερ για τη Μπάγερν ήταν ο Γουόλντεν με 17 πόντους, ακριβώς όσους είχαν και οι εξαιρετικοί Χάντερ και Ρούμπιτ, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν με 23.

Η Βιλερμπάν κέρδισε «διά πυρός και σιδήρου» τον Ερυθρό Αστέρα στο «Αστρομπάλ» με 69-67

Η γαλλική ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 69-67. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν μπροστά από τους Σέρβους στη βαθμολογία, στη «μάχη» για την οκτάδα.

Το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι και ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε κοντά, οι Τζόουνς και Γκιστ με κρίσιμα καλάθια έδωσαν τη λύση για το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ.

Για τη Βιλερμπάν, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τζόουνς και Λακόμπ με 17 πόντους και για τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισε ο Ντόμπριτς με 20.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ