20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Απίστευτες καταγγελίες εις βάρος του Νεϊμάρ για ομοφοβικά σχόλια και σχεδιασμό ένοπλης ληστείας

Ο Βραζιλιάνος ακτιβιστής των δικαιωμάτων των LGBT κοινότητας, Αγκριπίνο Μαγκαλιάες, προχώρησε σε φοβερές καταγγελίες εις βάρος του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ.

Για ομοφοβικά σχόλια και σχεδιασμό ένοπλης ληστείας εις βάρος του, κατήγγειλε τον Νεϊμάρ ο Αγκριπίνο Μαγκαλιάες, μιλώντας στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Lobianco». Ο Μαγκαλιάες μέσω των δικηγόρων του ζητάει να τιμωρηθεί ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με ποινή φυλάκισης και να τον αποζημιώσει με το ποσό του ενός εκατ. ευρώ, καθώς από όταν τόλμησε να τον καταγγείλει για ομοφοβικά σχόλια δεν μπορεί να βρε πουθενά δουλειά.

Συγκεκριμένα ο Μαγκαλιάες υποστηρίζει πως υπάρχει σχέδιο να κλαπεί το κινητό του, όπου υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες για τον σχεδιασμό επίθεσης εις βάρος του από δύο άντρες, με εντολή του Νεϊμάρ και ως αφορμή παρουσιάζει τα ομοφοβικά σχόλια του Βραζιλιάνου πρώην άσου της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν με φίλους του, σε βάρος του πρώην συντρόφου της μητέρας του Τιάγκο Ράμος, που είχε σχέση με άντρες.

Ο Μαγκαλιάες κατήγγειλε για ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια τον Νεϊμάρ, ωστόσο η αρμόδια εισαγγελέας Κριστιάνα Τόμπιας ντε Αγιάρ, η οποία διερεύνησε την υπόθεση είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια του δικηγόρου του Νεϊμάρ, κάτι που είχε σαν συνέπεια να αθωωθεί αρχικά ο διεθνής Βραζιλιάνος, με την υπόθεση ωστόσο να ανοίγει ξανά για περαιτέρω διερεύνηση και την εισαγγελέα να καθαιρείται.

 

To άρθρο Απίστευτες καταγγελίες εις βάρος του Νεϊμάρ για ομοφοβικά σχόλια και σχεδιασμό ένοπλης ληστείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ