20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Απαγόρευση εισόδου στο Αθλητικό Κέντρο για τα αυτοκίνητα. Ποια μέτρα παίρνει ο Δήμος Καρπενησίου μετά το ρεπορτάζ των “Ε.Ν.”

Ο Δήμος Καρπενησίου επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των Ευρυτανικών Νέων περί φθορών από αγνώστους οδηγούς στον χωμάτινο στίβου του βοηθητικού γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου, αποφασίζοντας να απαγορεύσει την είσοδο οχημάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι αθλητικοί χώροι αποδείχτηκε ότι δεν φυλάσσονται επαρκώς από τις υπηρεσίες του δήμου, με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να καταγράφονται αντίστοιχες αντικοινωνικές συμπεριφορές από αγνώστους. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τις αθλητικές υποδομές, Γιάννης Σβερώνης, βρέθηκε στον χώρο του γηπέδου και διαπίστωσε τη ζημιά.

Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη, αποφασίστηκε αρχικά, η απαγόρευση εισόδου οποιουδήποτε οχήματος στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Οι πόρτες θα κλειδώσουν για κάθε όχημα.

Παράλληλα έχει δοθεί εντολή για την τοποθέτηση καμερών στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Επίσης, κάμερες θα τοποθετηθούν στη Στεγασμένη Παιδική Χαρά στο πρώην ΚΤΕΛ Καρπενησίου και στο Πάρκο Απόδημων Ευρυτάνων, καθώς στα σημεία αυτά παρατηρείται πολλές φορές να προκαλούνται ζημιές από αγνώστους.

Όπως δήλωσε στα Ευρυτανικά Νέα ο αντιδήμαρχος κ. Σβερώνης, οι κάμερες θα τοποθετηθούν, αφού πρώτα εξασφαλιστεί ότι δεν παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα. Μέχρι να εγκατασταθούν οι κάμερες, απαγορεύεται κάθε είσοδος οχήματος στο Αθλητικό.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ