19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αποκατάσταση αδικίας για 18χρονη αριστούχα από το Ραπτόπουλο, έλαβε τελικά υποτροφία από το «ΒΕΛΟΥΧΙ» – Το μήνυμά της

Η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ», κάθε χρόνο διαθέτει σημαντικά κονδύλια για υποτροφίες σε αριστούχους Ευρυτάνες μαθητές, είτε για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, είτε για να τις συνεχίσουν. Η οικονομική βοήθεια που παρέχει η Ένωση για πολλά χρόνια τώρα, είναι πολύ σημαντική.

Σε ρεπορτάζ των Ευρυτανικών Νέων, πριν λίγους μήνες, είχε αναδειχθεί η αριστούχα μαθήτρια του Λυκείου Ραπτοπούλου, Μαρία Αζούκη, η οποία, προφανώς, εκ παραδρομής δεν είχε λάβει φέτος υποτροφία από την Ένωση των Ευρυτάνων Αμερικής και ούτε και η ίδια η μαθήτρια το επεδίωξε.

Ωστόσο, μετά από προφορικό αίτημα της αντιδημάρχου κας Χρύσας Σουλιώτη προς τον διευθυντή και επιστημονικό συνεργάτη της ακαδημίας Socrates Academy, κ. Ελευθέριο Περούλα, εγκρίθηκε η υποτροφία και η Ένωση παρέχει στη 18χρονη -φοιτήτρια, πλέον- χρηματικό έπαθλο, ύψους 600 δολαρίων.

Σε σχετικό ευχαριστήριο μήνυμα που απέστειλε, η νεαρή κοπέλα αναφέρει τα εξής:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και εγκάρδια τα αξιότιμα μέλη της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής ”ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ”,καθώς επίσης και την ερίτιμη Αντιδήμαρχο Αγράφων κα Χ.Σουλιώτη για την χορήγηση της έκτακτης υποτροφίας μου. Είναι κοινά αποδεκτό πως βιώνουμε δύσκολους καιρούς και για τον λόγο αυτό η συγκεκριμένη υποτροφία καθίσταται αδιαμφισβήτητα πολύτιμη.

Η γρήγορη ανταπόκριση της κας Σουλιώτη να προωθήσει το αίτημα μου ,λόγω της αδικίας που υπέστην, αντικατόπτρισε στοιχείο του χαρακτήρα της και συγχρόνως του επαγγέλματός της ,να προάγει το δίκαιο. Από την άλλη μεριά η ευεργεσία που πραγματοποίησε η Ένωση είναι άξια θαυμασμού ,διότι έπραξε με ευσυνειδησία και ενσυναίσθηση για το καλό ενός αδύναμου πολίτη. Μερικές φορές ,αν και τα λόγια είναι φτωχά, σε τέτοιες περιπτώσεις ένα ευχαριστώ από καρδιάς έρχεται να τα συγκαλύψει όλα… Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργεσίες που έχετε πραγματοποιήσει για τον τόπο μας .Συνεχίστε να δίνετε χαρά στους συνανθρώπους μας και ζωή στον Δήμο Αγράφων. Και πάλι σας ευχαριστώ!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Αζούκη Μαρία“.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ