19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αποφασίζει το δικαστήριο σήμερα για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

Αργά το απόγευμα ο 34χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος,  θα ακούσει την ετυμηγορία των δικαστών στο Μεικτό Ορκωτό για τη δολοφονία της συζύγου του  Καρολάιν Κράουτς  και της σκυλίτσας που είχαν υιοθετήσει, όπως και για όσα παραπλανητικά έπραξε  με το αποτρόπαιο «έγκλημα στα Γλυκά Νερά» στις 11 Μαΐου του  2021.

Όπως έχει προγραμματιστεί στη σημερινή δικάσιμο, μετά το μεσημέρι θα γραφτεί ο επίλογος της δικαστικής διαδικασίας και μιας υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη  για περισσότερο απο ένα χρόνο.

Η μέρα για τον κατηγορούμενο θα ξεκινήσει με την αγόρευση της Εισαγγελέως Έδρας, η οποία κατά την προηγούμενη δικάσιμο, με την 10ωρη απολογία του 34χρονου, έδειξε πως έχει συγκεκριμένη θέση για όσα έγιναν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, πριν έναν χρόνο αλλά και για τον ίδιο τον δράστη του εγκλήματος που μετέφερε την 11 μηνών κόρη του πλάι στο άψυχο σώμα της μητέρας της.

Το δικαστήριο έχει δηλώσει πως πρόθεση της Έδρας είναι η δίκη να ολοκληρωθεί με την απόφαση για τον πιλότο που απολογούμενος επιχείρησε να ανατρέψει την παραδοχή της κατηγορίας ότι έδρασε με ψυχραιμία και να πείσει πως ο ασφυκτικός θάνατος της 20χρονης ήταν μία «στιγμή που θόλωσε το μυαλό» του εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς του θύματος. Η απόφαση  επί της ποινής που θα επιβληθεί στον 34χρονο, θα ανακοινωθεί αργά το απόγευμα ή το βράδυ.

Η οικογένεια της Καρολάιν παρίσταται στο δικαστήριο δια του συνηγόρου της.   Στο δικαστήριο δεν θέλησαν να βρεθούν ούτε οι γονείς του θύματος, ούτε όμως και οι γονείς του ίδιου του κατηγορούμενου, οι οποίοι έχουν ρίξει το βάρος τους στη συχνή επικοινωνία με την μικρή εγγονή τους, την επιμέλεια της οποίας έχουν οι γονείς της Καρολάιν.

 

 

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ