29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Αποχωρεί από Παρί ο Βαϊνάλντουμ – Στο… κάδρο τριών αγγλικών ομάδων»

 

Η θητεία του Ολλανδού μέσου στους πρωταθλητές Γαλλίας φέρεται πως θα αποδειχθεί σύντομη, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο τριών αγγλικών συλλόγων και η γαλλική ομάδα του επιτρέπει την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “90min“, η Παρί Σεν Ζερμέν επιτρέπει στον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ να αποχωρήσει από την ομάδα, είτε με τη μορφή μεταγραφής, είτε με δανεισμό. Ο 31χρονος Ολλανδός μετακόμισε στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας προτιμούν να πουλήσουν τον Βαϊνάλντουμ, αλλά με δεδομένα τα δύο χρόνια του υπολειπόμενου συμβολαίου, φαντάζει πιθανότερη η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού. Η Λέστερ αποτελεί μία εκ των ομάδων που ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Έβερτον, Γουλβς και Γουέστ Χαμ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί και με τα ονόματα των δύο πρώην ομάδων του (Λίβερπουλ και Νιουκάστλ), δίχως όμως να υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο από άποψη ενδιαφέροντος.

Το άρθρο «Αποχωρεί από Παρί ο Βαϊνάλντουμ – Στο… κάδρο τριών αγγλικών ομάδων» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ