19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Απόπειρα κλοπής και σύλληψη για ναρκωτικά

Ανακοινώθηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές Λαμίας και Χαλκίδας τα παρακάτω παραστατικά για απόπειρα κλοπής και σύλληψης για ναρκωτικά.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (12-04-2021) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, να έχει παραβιάσει παράθυρο εγκαταλελειμμένης οικίας και να έχει εισέλθει παράνομα στο εσωτερικό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα


Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (12-04-2021) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που «ανατίναζε» Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας

Σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Χαλκίδας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (12-04-2021) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του Β’ Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό.

Ο συλληφθείς ενέχεται στην εγκληματική ομάδα που είχε εξαρθρωθεί πρόσφατα, τα μέλη της οποίας «ανατίναζαν» μηχανήματα Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας (σχετικό το από 29-03-2021 Δελτίο Τύπου).

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα στην κα Ανακρίτρια Χαλκίδας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (12-04-2021) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ