19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Απόψε, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, η μεγάλη συναυλία με τους ONIRAMA στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου

Mία μοναδική συναυλία, απόψε Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ»

Το γνωστό νεανικό συγκρότημα “ONIRAMA” σε μία μοναδική συναυλία, απόψε Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους 2022, του δήμου Καρπενησίου. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2000 και μερικά από τα πιο γνωστά της τραγούδια είναι τα: Κλείσε Τα Μάτια, Αχ Να Σε Ξέχναγα, Δύσκολος Καιρός Για Πρίγκιπες, Πού Ήσουν Χθες κ.α.

“Το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη θα πραγματοποιήσει μια αξέχαστη εμφάνιση στο Καρπενήσι και με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage θα ξεσηκώσουν το αγαπημένο τους κοινό!  Οι ONIRAMA, συνεχίζουν να δημιουργούν πυρηνικό κοινό με τις εμφανίσεις τους με βασικό συστατικό την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια. Ενώνουν παλμό, χρώματα, και ρυθμό δημιουργώντας μοναδικές βραδιές και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό μετατρέποντας σε γιορτή την εμφάνισή τους!”, αναφέρεται στο σημείωμα του δήμου στο γενικό φυλλάδιο των γιορτών.

Χορηγός επικοινωνίας μεταξύ άλλων και τα “Ευρυτανικά Νέα”.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: 

“Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

α) Την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας παντός οχήματος, κατά τις ώρες 21:00 έως 24:00 της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022, στις παρακάτω οδούς:

Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα» μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

Αθ. Καρπενησιώτη (από την διασταύρωση με τις οδούς Γ. Κονδύλη και Αγ. Νικολάου Καρπενησιώτη, μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου) και

Κοσμά Αιτωλού, από την συμβολή της με την οδό Ιερομνήμονος .

β) Την υποχρεωτική εκτροπή των οχημάτων που κινούνται προς το κέντρο της πόλης, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου, για το χρονικό διάστημα των ως άνω ρυθμίσεων, να λάβει τα αναγκαία μέτρα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, διαθέτοντας προς τούτο τροχονόμους σε επίκαιρα σημεία και μεριμνώντας παράλληλα για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ