Απόψε (19/8) η συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου στους Κορυσχάδες – Τραγούδια στο φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου (vid)

Απόψε (19/8) η συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου στους Κορυσχάδες – Τραγούδια στο φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου (vid)

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, με τη χαρακτηριστική φωνή της θα προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι σε μονοπάτια έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα, κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού του Αυγούστου, τη Δευτέρα 19/8/24 και ώρα 21:30, στους Κορυσχάδες.

Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα των «Γιορτών Δάσους» του Δήμου Καρπενησίου. Αρχικά, υπενθυμίζεται, είχε προγραμματιστεί συναυλία με τον Διονύση Τσακνή και τα Κίτρινα Ποδήλατα, ωστόσο ματαιώθηκε -με ευθύνη των καλλιτεχνών- και τελικά επιλέχθηκε η Φ. Βελεσιώτου για την πανσέληνο στους Κορυσχάδες.

«Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου υποδεχόμαστε τη Φωτεινή Βελεσιώτου στους Κορυσχάδες, καθώς το σχήμα του Διονύση Τσακνή, με δική του υπαιτιότητα, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τη συναυλία. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει με την αμεσότητα, τη μοναδική χροιά και την ανατρεπτική προσωπικότητά της, μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί της, αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές με τα αγαπημένα μας διαχρονικά ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια που έχουν φωλιάσει στην καρδιά μας αλλά και τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της. Όλα αυτά παρέα με τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου, τον Ορέστη Κολέτσο, τον Στέλιο Κατσατσίδη και τον Νίκο Ζουρνή. Πιάνο, μπουζούκι, ακορντεόν, κιθάρα και φωνές», αναφέρει ο δήμος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.