26 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Από σήμερα, Πέμπτη 14/7/22, ξεκίνησαν οι δωρεάν περιηγήσεις στη Λίμνη Κρεμαστών. Τασιός: “Σας περιμένουμε! Καλή αρχή!” (ΦΩΤΟ)

Με περισσότερα δρομολόγια και εμπλουτισμένα με εκδηλώσεις που συνδιοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους δήμους Καρπενησίου, Αγράφων, Αγρινίου και Αμφιλοχίας, αρχίζουν οι φετινές περιηγήσεις για την τουριστική ανάδειξη της Λίμνης Κρεμαστών.

«Τα πρώτα δρομολόγια ξεκινούν επίσημα αύριο (σ.σ. 14/7) από Αγ. Γεώργιο και μέσα στην εβδομάδα και από Τατάρνα. Ήδη ποδαρικό μας έκαναν οι μικροί μας φίλοι από την κατασκήνωση της Φραγκίστας», αναφέρει ο αντιπεριφειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός. «Φέτος συνοδοιπόροι στην δράση μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι Δήμοι Καρπενησίου, Αγράφων, Αγρινίου και Αμφιλοχίας, κάνοντας έτσι το πρόγραμμα της δράσης μας, εκτενέστερο και εμπλουτισμένο και με εκδηλώσεις. Σας περιμένουμε! Καλή αρχή!», καταλήγει στο μήνυμά του.

Η ΠΕ Ευρυτανίας είναι ο βασικός διοργανωτής και χρηματοδότης των περιηγήσεων στη λίμνη, δράση που τα προηγούμενα χρόνια αγκαλιάστηκε με θέρμη από το κοινό και πλέον, οι καλοκαιρινές, δωρεάν, περιηγήσεις στη μεγαλύτερη τεχνική λίμνη της Ελλάδας, έχουν καθιερωθεί ως θεσμός.

•Για πληροφορίες στο τηλ. 2237350764 καθημερινές 9:00-14:00

•Για κρατήσεις στο 6979669706

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ