20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Από το Καρπενήσι, στη Ρόδο. Εκπροσώπηση στο 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) στη Ρόδο (10-14/4), με τη συμμετοχή και της Προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Ευρυτανίας

από την έντυπη έκδοση

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Ιπποτών, την όμορφη Ρόδο (10-14/4), η οποία επλήγη πέρυσι από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το συνέδριο παρακολούθησαν αντιπρόσωποι των τοπικών διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα, το προεδρείο του Παγκοσμίου Τμήματος (Ι.Ε.Β.), μέλη της Παγκόσμιας Ελεγκτικής Επιτροπής, εκπρόσωποι 15 ξένων εθνικών τμημάτων κ.α.

Η Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας (Ι.Ρ.Α.) συμμετείχε στο 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) στη Ρόδο, εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο κα Τσιαμάκη Ελένη, η οποία και παρέλαβε Τιμητικό Έπαινο για την προβολή της Ένωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/4 σε συνεδριακή αίθουσα ξενοδοχείου, ενώ κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Αστυνόμος A΄ Αγνή Ελευθεριάδου, της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ρόδου, με θέμα: «Παιδική Παραβατικότητα». Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσιος Βαλάτσος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Δωδεκανήσου κ. Στυλιανός Βιτζηλαίος.

«Πέραν των εργασιών του Συνεδρίου, το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της Ρόδου (Μεσαιωνική πόλη Ρόδου, Ακρόπολη Λίνδου, Αρχαιολογικός χώρος Φιλερήμου, Ι.Μ. Αρταμήτου), με αποτέλεσμα όσοι ήταν παρόντες να εντυπωσιαστούν με την άψογη διοργάνωση αλλά και την φυσική ομορφιά του νησιού. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον ακούραστο Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου κ. Βιτζηλαίο Στυλιανό, για την πραγματικά εξαίρετη φιλοξενία που μας προσέφερε απλόχερα, την αγαπητή Μπεχλεβανίδου Αθανασία και όλα τα μέλη της Τ.Δ. Δωδεκανήσου για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου», αναφέρει η Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας.

Και καταλήγει: «Επίσης, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Βαλάτσο Βλάση και τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος για την επιτυχία του Συνεδρίου, που με την επιλογή του τόπου του δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη μας να γνωρίσουν από κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ρόδου, προβάλλοντας την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και τις μοναδικές ομορφιές της Πατρίδας Ελλάδας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ