19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Από τόπο… σε τόπο” / Στη Φουρνά Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής για τη λαογραφία

Η εκπομπή με τίτλο «Από Τόπο… σε Τόπο» με τον δημοσιογράφο, μουσικολόγο-λαογράφο Χρήστο Μυλωνά, μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων. Την Πέμπτη 12/5/2022, η εκπομπή πραγματοποίησε γυρίσματα στην πλατεία της Φουρνάς Ευρυτανίας, με στόχο να προβάλει και να αναδείξει τα λαογραφικά και μουσικο-χορευτικά στοιχεία της περιοχής.

«Σε συνεργασία με τον Σύλλογο απανταχού Φουρνιωτών “Ο Λεπενιώτης” και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Βράχας “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε στη Φουρνά τη Λαογραφική – Πολιτιστική – Μουσική τηλεοπτική εκπομπή «ΑΠΟ ΤΟΠΟ.. ΣΕ ΤΟΠΟ» με παρουσιαστή τον κ. Χρήστο Μυλωνά, που προβάλλεται στο κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ. Ζήσαμε μια μέρα γεμάτη με παράδοση! Μουσική, χορό, παραδοσιακές γεύσεις…», αναφέρει σχετικά ο Σύλλογος Γυναικών Δ.Ε. Φουρνά Ευρυτανίας.

Στη Φουρνά βρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, η Πρόεδρος του Δ/Σ Καρπενησίου, Γεωργία Γκαρίλα κ.α. «Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής “Από τόπο σε τόπο” με τον Χρήστο Μυλωνά στη Δ.Ε. Φουρνάς! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων και ιδιαίτερα στον πάντα δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς. Για την προβολή της εκπομπής θα υπάρξει σχετική ενημέρωση», αναφέρει ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ