19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αρχίζει το νέο, χειμερινό εξάμηνο στο ΔΙΕΚ Καρπενησίου. Πότε θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των σπουδαστών

Συνολικά επτά (7) ειδικότητες θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 στο Δημόσιο ΙΕΚ Καρπενησίου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα γνωστικών αντικειμένων και προσφέροντας μια αξιόλογη επιλογή δωρεάν κατάρτισης. Θα συγκροτηθούν φέτος τα τμήματα που αφορούν τις ειδικότητες: «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου», «Τεχνικός Αγροτουρισμού», «Τεχνικός Δασικής Προστασίας» και «Βοηθός Φαρμακείου» και θα συνεχιστούν οι ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», «Βοηθός Νοσηλευτικής» και «Συνοδός Βουνού».

Το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, στις 3 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του ΔΙΕΚ, στο νότιο τμήμα των εγκαταστάσεων της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου. Εκεί, οι υπεύθυνοι θα προχωρήσουν σε μια πρώτη ενημέρωση για το νέο ακαδημαϊκό έτος, το πρόγραμμα, τα μέτρα για την πανδημία κ.α. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 14/10.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί φέτος διά ζώσης, ωστόσο με τα μέτρα που ήδη ισχύουν για τα πανεπιστήμια. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός, ενώ το διδακτικό προσωπικό και οι σπουδαστές, προκειμένου να συμμετέχουν στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία οφείλουν να πληρούν μία από τις εξής προϋποθέσεις:

να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό τους (με πιστοποιητικό εμβολιασμού), να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου 6μήνου, ή

να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για covid δύο φορές την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους στο ΔΙΕΚ, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ