23 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

ΑΣΕΠ / Παράταση για την προκήρυξη 13Κ/2021, που προβλέπει δέκα (10) μόνιμες προσλήψεις στην Ευρυτανία

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων έλαβε η 13Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ παρατείνεται μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022.

10 θέσεις στην Ευρυτανία

Οι θέσεις της 13Κ/2021 στην Ευρυτανία αφορούν τις ειδικές κατηγορίες πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων, ωστόσο μπορούν να τις συμπεριλάβουν στις προτιμήσεις τους και οι υποψήφιοι χωρίς την αντίστοιχη ιδιότητα, δεδομένου ότι εάν οι θέσεις αυτές δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τις προαναφερόμενες ιδιότητες, θα καλυφθούν από υποψήφιους χωρίς τις ιδιότητες αυτές.

Ο Δήμος Αγράφων περιλαμβάνεται στην προκήρυξη με πέντε (5) θέσεις, στις ειδικότητες ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (1), ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού (1), ΠΕ Οικονομικού – Λογιστικού (1), ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών (1) και ΤΕ Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (1).

Σύμφωνα με την ίδια κατανομή, στον Δήμο Καρπενησίου θα προσληφθούν: ένα (1) άτομο ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ένα (1) ΠΕ Γεωτεχνικών-Γεωπόνων, ένα (1) ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας – Εποπτών Δημόσιας Υγείας, ένα (1) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων και ένα (1) ΔΕ28 Χειριστών Μηχανημάτων Έργων.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αγράφων, δύνανται να δηλώσουν προτίμηση και για τους κωδικούς θέσεων του Δήμου Καρπενησίου συμπληρώνοντας τον κωδικό εντοπιότητας 07. Επίσης, οι υποψήφιοι, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Καρπενησίου, δύνανται να δηλώσουν προτίμηση και για τους κωδικούς θέσεων του Δήμου Αγράφων συμπληρώνοντας τον κωδικό εντοπιότητας 06.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ