20 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αστυνομία / Μία σύλληψη για ναρκωτικά από τη Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου

Συνεχίζονται οι συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, για τον εντοπισμό παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Έξι (6) άτομα συνελήφθησαν πρόσφατα, σε περιοχές της Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Εύβοιας, και της Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας Δελφών.

Ειδικότερα, σε (5) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, ενώ οι συλληφθέντες στην περίπτωση της Βοιωτίας, κατηγορούνται και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και δώδεκα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία κατείχαν παράνομα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας», αναφέρει η Αστυνομία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ