25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Πέρασε αλώβητος κι από το Περιστέρι (video)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Πέρασε αλώβητος κι από το Περιστέρι (video)

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε εκτός έδρας του Ατρομήτου με 1-0, για την 18η αγωνιστική της Superleague κι έδωσε συνέχεια στην αήττητη πορεία της.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη, χάρη σε γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος. Παράπονα για τη διαιτησία είχαν και οι δύο ομάδες.

 

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα κι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί έκανε σκαστή κεφαλιά, αλλά ο Μανδάς κατάφερε να διώξει ενστικτωδώς.

Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε να πιέζει για το γκολ και η πίεση καρποφόρησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από ωραία μακρινή μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Μπρούμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, προλαβαίνοντας Στρούγγη και Μανδά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ του Μπρούμα στον Στρούγγη, αλλά το VAR κατακύρωσε το γκολ.

Να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες φώναξαν και για ένα χέρι του Σεμέδο στην περιοχή, με τον Πορτογάλο να μην βλέπει καν που είναι η μπάλα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί και να πιέζει και για δεύτερο γκολ.

Στο 55′ ο Μανδάς έβγαλε το σουτ του Καμαρά, ενώ στο 70′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Μπουχαλάκης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να φτάσει στην μπάλα και να κάνει το 0-2.

Από την άλλη πλευρά ο Κάναντι με τρεις αλλαγές θέλησε ν’ αλλάξει το ρυθμό της ομάδας του και να επιδιώξει την ισοφάριση, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Στο 75ο λεπτό ο Μανδάς κατάφερε να διώξει, μετά από εξαιρετικό πλασέ του Φορτούνη.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Νάτσος (72′ Νταβιώτης), Κιβρακίδης, Σάλομον (62′ Μανούσος), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (62′ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (62′ Ραμπέλο), Μάτιτς (78′ Αγκάγιεφ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Μπα (64′ Σισέ), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα (79′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (64′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (90′ Πέπε).

To άρθρο Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Πέρασε αλώβητος κι από το Περιστέρι (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ