20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αυλαία για τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Ευρυτανίας, για το προσωπικό ΜμΕ τοπικών επιχειρήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Ευρυτανίας με τίτλο «Προσωπική Αυτοβελτίωση και Επαγγελματική Ανάπτυξη», πρόγραμμα επιδοτούμενο για το προσωπικό των μικρών & μικρομεσαίων τοπικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Εντασσόταν στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ έτους 2019, τα οποία αφορούν επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν προσωπικό από 1 έως 49 άτομα. Η διάρκεια του προγράμματος ήταν 40 ώρες, η επιδότηση ανήλθε στα 200 ευρώ και το διάστημα υλοποίησης του προγράμματος ήταν από 23/11/2021 έως 16/12/2021. Δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάστηκαν η Ένωση Ξενοδόχων ν. Ευρυτανίας με Πρόεδρο την κα Φλέγκα Σοφία και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ, το οποίο έχει παράρτημα στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας με υπεύθυνη την κα Παπαχαραλάμπους Χριστίνα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας ευχαριστεί για την συμμετοχή τους, αρχικά τους εργαζομένους οι οποίοι συμμετείχαν ανελλιπώς στις εκπαιδευτικές συναντήσεις, την Αντιδήμαρχο κα Σοφία Ζαλοκώστα, τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Ευθυμίου Ιωάννη, το συνεργαζόμενο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ, Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης και τους εισηγητές κ.κ. Κοντοπάνο Νικόλαο και Αντιγόνη Ζαγκότση», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ