19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αυτά είναι τα ακίνητα που πρέπει να μοιράσουν οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς

Μετά από 27 χρόνια γάμου, δημιουργώντας μια τεράστια περιουσία και ιδρύοντας ένα ομώνυμο φιλανθρωπικό ίδρυμα με δωρεά σχεδόν 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν αυτήν την εβδομάδα ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μέχρι στιγμής, το διαζύγιο φαίνεται να είναι αρκετά φιλικό και οι δυο τους θα συνεχίσουν να είναι διαχειριστές του ιδρύματος Bill & Melinda Gates, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να αποφασιστούν, συμπεριλαμβανομένου του πώς θα διαχωριστεί το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους.

Το ζευγάρι διαθέτει αρκετά σπίτια και συγκροτήματα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τα οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα πληρώνει 4 εκατ. δολάρια σε φόρους.

Φυσικά αυτά τα χρήματα δεν είναι και τόσα πολλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι 66% πλουσιότερος από το σύνολο της βρετανικής μοναρχίας, έχει περισσότερα χρήματα από τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Ασία και θα μπορούσε να δώσει σε κάθε άτομο στον κόσμο 15 δολάρια και να έχει ακόμα 28 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

To άρθρο Αυτά είναι τα ακίνητα που πρέπει να μοιράσουν οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ