29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αυτός είναι ο νέος υπουργός Υγείας της Βρετανίας μετά την παραίτηση για τα φιλιά

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Σατζίντ Τζάβιντ θα αντικαταστήσει τον Ματ Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας, μετά την παραίτηση του τελευταίου, νωρίτερα το Σάββατο, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζάβιντ παραιτήθηκε πέρσι από την κυβέρνηση αφού αρνήθηκε να αποπέμψει τους πολιτικούς συμβούλους του, όπως του είχε ζητήσει ο Τζόνσον. Τώρα λοιπόν θα αντικαταστήσει τον Χανκοκ, που παραιτήθηκε νωρίτερα, αφού παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους κανόνες προστασίας από την Covid-19 καθώς αγκάλιασε και φίλησε μια σύμβουλό του μέσα στο γραφείο του.

Η Ντάουνινγκ Στριτ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης αλλά και την απάντηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δηλώνει ότι «λυπάται» για την εξέλιξη αυτήν.

Ο 42χρονος πολιτικός, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, παραιτήθηκε αφού η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του στις οποίες φιλάει την γυναίκα, την οποία είχε διορίσει ο ίδιος για να εποπτεύει την αποδοτικότητα του υπουργείου.

Disturbing implications of the Hancock pictures: someone concealed a camera in Hancock’s office. Who? And are similar devices concealed in the offices of other government – and maybe even opposition – figures? https://t.co/hoXKlJjuH2

— velvetvandal, the hated bird (@AnathemaJane) June 26, 2021

 

 

 

 

To άρθρο Αυτός είναι ο νέος υπουργός Υγείας της Βρετανίας μετά την παραίτηση για τα φιλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ