28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αυτό είναι το νέο reality που θα γυριστεί στην Πάρο

Οι άνθρωποι της παραγωγής του γερμανικού reality show «Are You The One?» που γυρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Πάρο, επέστρεψαν στο νησί, αυτή τη φορά για άλλο concept.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos, το νέο παιχνίδι τύπου “Big Brother” με κάμερες παντού στο σπίτι συμβίωσης των παικτών, αλλά και εξωτερικά γυρίσματα σε παραλίες και όμορφα σημεία της Πάρου, ξεκινά γυρίσματα μετά το Πάσχα.

Ομάδα της παραγωγής έχει φτάσει ήδη στο νησί και μεταφέρει εξοπλισμό στη χλιδάτη, υπερπολυτελή βίλα με το εξωτικό ντεκόρ, που βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία της νοτιοδυτικής Πάρου και η οποία έγινε το «σπίτι» του reality για τους παίκτες του «Are You the One?» του Οκτωβρίου και προβλήθηκε στις αρχές του 2021 στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι RTL.

Αλλά η παραγωγή έχει στα «σκαριά» και ένα ακόμα παιχνίδι reality με Ολλανδούς παίκτες αυτή τη φορά, που και πάλι θα γυριστεί στην Πάρο.

Αυτή την εποχή οι υπεύθυνοι της ολλανδικής «εκδοχής», αναζητούν βίλα γυρισμάτων στην ανατολική Πάρο ενώ δεν αποκλείεται να καταλήξουν και στην βίλα που έχει ήδη γυριστεί το «Are You the One?» αλλά και το τωρινό show, τα γυρίσματα του οποίου τοποθετούνται χρονικά για μετά το Πάσχα.

To άρθρο Αυτό είναι το νέο reality που θα γυριστεί στην Πάρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ