24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Αφιερώνουμε το κύπελλο στον Ηλία, που μας βλέπει από ψηλά. Δεν τον ξεχνάμε ποτέ” – Η συγκινητική αφιέρωση των Μεγαλοχωριτών (vid)

Στον αδικοχαμένο Ηλία Ελευθερίου, τον νεαρό Μεγαλοχωρίτη που είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτες στο Καρπενήσι, το 2018 (νεκρός είχε ανασυρθεί και ο 30χρονος Γιάννης Γεωργακόπουλος), αφιέρωσαν την κατάκτηση του 31ου Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας οι παίκτες και οι διοικούντες του Α.Ο. Ποταμιάς. Ο 21χρονος Ηλίας ήταν ενεργός μέλος της ποδοσφαιρικής κοινότητας του χωριού και έτσι, κάθε επιτυχία του συλλόγου αφιερώνεται, έκτοτε, στη μνήμη του.

«Και εγώ προσωπικά, αλλά και οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση, αφιερώνουμε αυτό το κύπελλο και ό,τι άλλο πάρουμε ως ομάδα, στον Ηλία Ελευθερίου, το παιδί που “χάθηκε”. Δεν τον ξεχνάμε ποτέ», δήλωσε στην κάμερα των Ευρυτανικών ΝΕΩΝ ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος, αρχηγός του Α.Ο. Ποταμιάς.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Νάσιου: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το κύπελλο και όσους τίτλους έχουμε πάρει ως ομάδα, στον Ηλία που βρίσκεται εκεί ψηλά. Να είναι καλά και να μας καμαρώνει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ