25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αύριο (1/8), στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, συγκέντρωση για τις ΑΠΕ στην Ευρυτανία

Στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου δίνουν ραντεβού, στις 11 το πρωί της Κυριακής (1/8), πολίτες, φορείς και συλλογικότητες που αντιδρούν στην εγκατάσταση αιολικών στην Ευρυτανία.

Η κινητοποίηση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Άγιος Νικόλαος», την Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος και ευρυτανικούς συλλόγους.

«Με αφορμή την έναρξη εργασιών για την εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών συστοιχιών, μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών και φωτοβολταϊκών στην Ευρυτανία και στα Άγραφα που είναι η αρχή της καταστροφής των βουνών, της δέσμευσης των νερών και τον ξεριζωμό κτηνοτρόφων και αγροτών παρά τις αρνητικές αποφάσεις θεσμικών φορέων και τις παλλαϊκές διαχρονικές αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές, «σας καλούμε στην Πανευρυτανική Κινητοποίηση που θα γίνει την Κυριακή 1η Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στο Καρπενήσι στην Κεντρική Πλατεία για να στείλουμε το ηχηρό μήνυμα ότι η εγκληματική καταστροφή του νομού μας δεν θα περάσει (…)».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ