25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας / Το ντέρμπι τίτλου Αίολος – Ποταμιά ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι σε θέση να καθορίσει την τύχη του τίτλου. Και αυτό γιατί ο Αίολος (18 βαθμοί), πρωτοπόρος και αήττητος μέχρι σήμερα, υποδέχεται -την Κυριακή 13 Μαρτίου- την Ποταμιά (12 βαθμοί με ένα παιχνίδι λιγότερο). Οι τυπικά γηπεδούχοι με νίκη «αγκαλιάζουν» το πρωτάθλημα, ενώ οι Μεγαλοχωρίτες φιλοδοξούν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η σημαντική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 3.30 το απόγευμα της Κυριακής (13/3), στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, και θα τη διευθύνει ο Κων/νος Τσέτσιλας (ΣΔΠ Γρεβενών), διαιτητής Super League 1, με α’ βοηθό τον Σπύρο Μπύρο (ΕΠΣ Ευρυτανίας) και β’ βοηθό τον Θοδωρή Κατσαρό (ΕΠΣ Ευρυτανίας).

Υπενθυμίζεται ότι βάσει συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας, στο τέλος της κανονικής διάρκειας εάν η πρωτοπόρος ομάδα βρίσκεται σε απόσταση 6 βαθμών από τη δεύτερη, τότε αυτομάτως αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Εάν οι βαθμοί διαφοράς είναι λιγότεροι (5 και κάτω), τότε προβλέπεται η διεξαγωγή play off μεταξύ των τεσσάρων πρώτων του βαθμολογικού πίνακα.

Η 8η αγωνιστική αρχίζει το Σάββατο 12 Μαρτίου (3.30, Καρπενήσι), με το παιχνίδι ΑΕΚ – ΑΠΟΚ, που θα καθορίσει πολλά όσον αφορά στην 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ρεπό έχει η Ακαδημία «Καρπενήσι 2002».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ