20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Α.Σ. Ευρυτανίας / Επιστροφή με 6 μετάλλια από το Μαυροβούνιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing

από τις αθλητικές ειδήσεις της έντυπης έκδοσης

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η παρουσία των αθλητών και αθλητριών από το Καρπενήσι, ως μελών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στην πόλη Budva του Μαυροβουνίου, από τις 5 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021. Ο Α.Σ. Ευρυτανίας εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση με επτά αθλητές-τριες, που κατάφεραν να διακριθούν απέναντι σε υψηλό ανταγωνισμό.

«Με συνολική συμμετοχή 1.600 αθλητών από 39 χώρες, ο σύλλογός μας κατάφερε να κατακτήσει 6 συνολικά μετάλλια (4 ασημένια, 2 χάλκινα και 2 πέμπτες θέσεις) αναδεικνύοντάς μας στην πρώτη θέση στη συγκομιδή μεταλλίων από τις ελληνικές ομάδες στα στυλ Kick Light & Light Contact», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Μαρία Κονιαβίτη κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια και στα δύο αγωνιστικά στιλ που συμμετείχε, ενώ με δύο μετάλλια -ένα ασημένιο και ένα χάλκινο- επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Ηλίας Τρίκκας. Μία δεύτερη θέση στο βάθρο (ασημένιο μετάλλιο) πέτυχε ο Μπάμπης Ζαχαράκης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Μπάμπης Μπαρμπούτης. Τονίζεται ότι, σύμφωνα με το καθεστώς παροχής προνομίων διακριθέντων αθλητών, οι παραπάνω αθλητές κατοχύρωσαν εισαγωγή άνευ εξετάσεων για τα ΤΕΦΑΑ και μοριοδότηση για τα υπόλοιπα ΑΕΙ.

Επίσης, η Ανδρονίκη Μπαρμπούτη κατέκτησε την 5η θέση και παράλληλα μοριοδότηση για την Τριτοβάθμια, ενώ η Βασιλεία Ασπροποταμίτη εξασφάλισε την 5η θέση και την εισαγωγή άνευ εξετάσεων για τα ΤΕΦΑΑ, καθώς και μοριοδότηση για τα ΑΕΙ. Η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα δεν κατάφερε να διακριθεί, αγωνιζόμενη με την καλύτερη αθλήτρια της κατηγορίας της.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ