19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Α.Σ. Ευρυτανίας / Πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταε Κβο Ντο, «Γεώργιος Βόλαρης 2022», που έγινε στο ΣΕΦ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών-τριών απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το διάστημα από 26 έως 28 Νοεμβρίου

Από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταε Κβο Ντο, «Γεώργιος Βόλαρης 2022», υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο. Περισσότεροι από 500 αθλητές έδωσαν το παρών στους αγώνες οι οποίοι ήταν υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού.

Ο Α.Σ. Ευρυτανίας εκπροσωπήθηκε με επτά αθλητές και αθλήτριες, που επέστρεψαν στο Καρπενήσι με πέντε μετάλλια. Στην κατηγορία 57 κιλών Εφήβων, ο Ηλίας Τρίκκας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ασημένιο κέρδισε η Σεμέλη Ζαρμακούπη στην κατηγορία -53 κιλών Γυναικών. Τρία χάλκικα μετάλλια έφεραν οι: Ανδρονίκη Μπαρμπούτη, στα -52 κιλά Νεανίδων, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, στα -63 κιλά Εφήβων, και Χαράλαμπος Ζαχαράκης, επίσης στα -63 κιλά Εφήβων.

Είχαν καλές εμφανίσεις αλλά δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, οι: Βασιλεία Ασπροποταμίτη και Μαρία Κονιαβίτη. Τους αθλητές συνόδευσε και κοουτσάρισε ο προπονητής, Σταύρος Ζαρμακούπης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ