19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βαθμολογία Superleague: Ολυμπιακός και Άρης «τρίβουν τα χέρια» τους μετά το «X» στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Βαθμολογία Superleague: Ολυμπιακός και Άρης «τρίβουν τα χέρια» τους μετά το «X» στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Η 18η «στροφή» της Superleague αύξησε τη διαφορά του Ολυμπιακού από τους διώκτες του και έφερε τον Άρη πιο κοντά στην ΑΕΚ και τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Ατρομήτου, έφτασε τους 48 βαθμούς και μετά από το 2-2 στο ΠΑΟΚ ΑΕΚ βρίσκεται στο +11 από τους «κιτρινόμαυρους».

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ νιώθει και πάλι την… καυτή ανάσα του Άρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο -1 από την Ένωση και ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (36 βαθμούς οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης).

Από τους κερδισμένους της αγωνιστικής είναι και ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και πλησίασε την πρώτη εξάδα (έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τον Αστέρα τρίπολης), αφήνοντας στο -2 τον Ατρόμητο.

To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Ολυμπιακός και Άρης «τρίβουν τα χέρια» τους μετά το «X» στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ