24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου « ΚΟΡΥΤΣΑ 2021»: 4 Χρυσά, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο κατέκτησαν οι Κώοι

4 Χρυσά μετάλλια, 2 Ασημένια μετάλλια και 1 Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αθλητές και Αθλήτριες από τη Κω στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου «ΚΟΡΥΤΣΑ 2021», ενώ καθοριστική ήταν η παρέμβαση του γιατρού και αθλητή Γιώργου Χριστοφίδη, που έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου στη διάρκεια των αγώνων

Στη Κορυτσά της Αλβανίας διεξήχθη στις 17 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου, στο οποίο συμμετείχε ο ΣΕΒΑΣ Κω «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» με την Αποστολή της Εθνικής Ομάδας με δύο αθλητές και μία αθλήτρια.
Για άλλη μια φορά οι αθλητές του ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και εκπροσώπησαν τον Ελληνικό κλασικό αθλητισμό με το ήθος και την αγωνιστικότητα τους, σε αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Συγκεκριμένα οι:

-Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Α90: Κατέκτησε 4 Χρυσά Μετάλλια, στα 100μ, στα 200μ , στα 400μ και στο Μήκος.

-Κασσάνδρα Ντι Ρέινολτνς Λάντζιου Γ45: Κατέκτησε 2 Ασημένια μετάλλια, στα 5000μ και στην σκυταλοδρομία 4 Χ400μ.και

-Γεώργιος Χριστοφίδης Α45: Κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην Σφυροβολία.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν ο Γιατρός του συλλόγου Γιώργος Χριστοφίδης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του, έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου, που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή ως κριτής των αγώνων και ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.
Άμεσα ο Γιατρός και αθλητής της Κω του παρείχε τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του. Στη συνέχεια ο παθών διακομίστηκε στο Νοσοκομείο και διέφυγε τον κίνδυνο.
Την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συνόδευσε ως Ειδικός Γραμματέας της ΟΕΒΑΣ ο Κώος Αθλητής Κωνσταντίνος Κατσαούνης.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ