19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έχει στο γραφείο της (pics)

Το τελευταίο καιρό μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με το Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπά τα εγγόνια της και θέλει να τα έχει κοντά όπως και να έχει…

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα όσα «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός στην πρώτη δια ζώσης συνάντηση που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε την Τρίτη (23/6) στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και όσοι ήταν παρατηρητικοί είδαν ότι η μονάρχης της Αγγλίας εξακολουθεί να έχει στην καρδιά της τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι, και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ.

Στις φωτογραφίες που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ, οι πιο παρατηρητικοί παρατήρησαν ότι μαζί με τις φωτογραφίες του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της συζύγου του και μία δική της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, υπάρχει και μία κορνίζα στην οποία φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μέγκαν.

To άρθρο Βασίλισσα Ελισάβετ: Η φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έχει στο γραφείο της (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ