24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βασιλόπιτα, απονομή πρωταθλήματος και βραβεύσεις για τον ΑΠΟΚ “Το Βελούχι”, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Η εκδήλωση του ΑΠΟΚ σε κέντρο διασκέδασης των Αθηνών

Στο νυχτερινό κέντρο “Αυτοκίνηση”, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ο ΑΠΟΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία του συλλόγου· έγινε, επίσης, η απονομή του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ευρυτανίας (2020).

Ο Πρόεδρος του «Βελουχιού», Παναγιώτης Ρεσίτης αναφέρει για την εκδήλωση: «55 χρόνια ιστορίας! Ο ΑΠΟΚ “ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ” είναι ιδέα! Καλή χρονιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ιδιαιτέρως τις αγαπητές κυρίες Ζαχαράκη, Καραμανλή, Λαθούρη, Παπαϊωάννου, Κιούπη και τους κυρίους Χρήστο Γώγο, Αντώνη Γλύκα!».

Στη βραδιά του ΑΠΟΚ βρέθηκε η Ευρυτάνισσα Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η Βουλευτής (ΝΔ) Άννα Καραμανλή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας “Το Βελούχι”, διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου και υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας (όπως αποκάλυψαν τα Ευρυτανικά Νέα), Μαρία Παπαϊωάννου, ο Γ.Γ. του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, αυτοδιοικητικοί κ.α.

Στην “Αυτοκίνηση” εμφανίζονται, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χρήστος Δάντης κ.α., που κράτησαν ψηλά το κέφι μέχρι αργά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ