20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Υπό καταρρακτώδη βροχή φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Καρπενησίου – Σουλιώτης: Να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, ωστόσο παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε στο Καρπενήσι, τα δύο φυσικά έλατα -η Ελπίδα και η Αγάπη- φωταγωγήθηκαν στην κεντρική πλατεία «Μάρκος Μπότσαρης» και μαζί τους δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου (11/12), ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης άρχισε να μετρά -μαζί με τις λίγες δεκάδες ανθρώπων που αψήφησαν την κακοκαιρία- αντίστροφα και δευτερόλεπτα αργότερα τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα άναψαν. Φέτος, το κέντρο της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας είναι πιο φωτεινό και λαμπερό από ποτέ, ενώ στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί ένα φωτεινό έλκηθρο, ένα μεγάλο αστέρι κ.α.· ενοικιάστηκαν και μαγαζάκια σε ντόπιους επιχειρηματίες.

Νωρίτερα σήμερα, η δημοτική αρχή είχε γνωστοποιήσει ότι, λόγω της κακοκαιρίας, το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ των μαθητών και η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας αναβάλλονται· θα οριστεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της χριστουγεννιάτικης αγοράς κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και της συναυλίας.

Σουλιώτης: Να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα

«Με την ελπίδα τα δέντρα της Ελπίδας και της Αγάπης που φωταγωγήσαμε απόψε, μαζί με όλο το φως που απλώνει η πόλη μας αυτά τα Χριστούγεννα, θέλουμε να νικήσουμε το σκοτάδι, να φωτίσουμε τις ψυχές και τις σκέψεις μας, και να κάνουμε όλοι μαζί φέτος χαρούμενες γιορτές», δήλωσε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Εύχομαι σε όλους, από καρδιάς, Καλά Χριστούγεννα, μια καλή και δημιουργική χρονιά, μια χρονιά συνεργασίας, που θα αφήσει τα δύσκολα που περάσαμε τα δύο τελευταία χρόνια».

Από αριστερά: Η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Κωνσταντία Τσιουγκρή, ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Καλαντζή, η αντιδήμαρχος, Σοφία Ζαλοκώστα

«Το Καρπενήσι», σημείωσε επίσης, «φωταγωγήθηκε, η πόλη άνοιξε την αγκαλιά της, περιμένουμε τις χιλιάδες των επισκεπτών, περιμένουμε τους δικούς μας ανθρώπους, για να κάνουμε ξεχωριστές και ιδιαίτερες γιορτές. Το έχουμε όλοι ανάγκη και είμαι βέβαιος ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα ζήσουμε διαφορετικά».

Ευχαρίστησε δε, θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση και προετοιμασία του γιορτινού Καρπενησίου και των χωριών του.

Οι Γιορτές Χειμώνα 2021-2022 που διοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ έχουν ήδη ξεκινήσει και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ