17 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Βουντού, βουντού και πράσινη μαγεία” σε Καρπενήσι & Μεγ. Χωριό – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης ύστερα από 13 χρόνια. Οι πράσινοι νίκησαν στον τελικό της Ευρωλίγκας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για την περίοδο 2023-24.

Το «τριφύλλι» αποκαθήλωσε την περυσινή πρωταθλήτρια και πολυνίκη της διοργάνωσης (11 τίτλοι) Ρεάλ Μαδρίτης στην Uber Arena του Βερολίνου, πόλη στην οποία κατάκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά επιστρέφοντας στην κορυφή μετά το 2011, στη Βαρκελώνη.

Μετά το τέλος του αγώνα, μια μεγάλη, αυτοσχέδια γιορτή στήθηκε στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, με δεκάδες φίλους του ΠΑΟ να πανηγυρίζουν το 7ο αστέρι στη φανέλα με πυροτεχνήματα, συνθήματα και καπνογόνα.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ξέφρενα ήταν τα πανηγύρια και στην πλατεία του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να γιορτάζουν δεόντως την επιστροφή της ομάδας τους στην κορυφή της Ευρώπης.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓ. ΧΩΡΙΟ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ