24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βρήκε ενοικιαστή, μετά από 8 χρόνια, το δημοτικό κατάστημα στην πλατεία της Δομνίστας Ευρυτανίας – Οι όροι εκμίσθωσης, το ακίνητο

από την έντυπη έκδοση

Στην εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στην κεντρική πλατεία της Δομνίστας, προχώρησε ο Δήμος Καρπενησίου. Έπειτα από συνεχείς άγονες δημοπρασίες, τελικά βρέθηκε ενοικιαστής, και το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει και πάλι για τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στη δημοπρασία, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, συμμετείχε ένας και μόνο ενδιαφερόμενος, ο οποίος και τελικά ανέλαβε την εκμετάλλευση του ακινήτου. Πρόκειται για την εταιρεία «ΖΑΝΤCOTEL ΝIKE», που έναντι μηνιαίου μισθώματος 150 ευρώ, μπορεί να  χρησιμοποιήσει το κατάστημα ως καφέ-μπαρ, εστιατόριο, ψησταριά, ξενώνας, ξενοδοχείο και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο εκμισθωτής δραστηριοποιείται ήδη εδώ και λίγο καιρό στην περιοχή της Δομνίστας (τουριστικό κατάλυμα). «Συγκριτικό πλεονέκτημα αναμένεται να αποτελέσει ξανά ο δημοτικός ξενώνας στην κοινότητά μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και επιτέλους το καθολικό αίτημα όλων μας να ανοίξει και να αξιοποιηθεί, ικανοποιείται σήμερα. Όταν ο επενδυτής αγαπά το χωριό, μόνο κερδισμένος μπορεί να είναι», έγραψε σχετικά ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δομνίστας κ. Νίκος Καρέτσος.

Υπενθυμίζεται πως το ακίνητο αποτελείται από ημιυπόγειο με επτά (7) δωμάτια και αποθήκες, ισόγειο με τρία (3) δωμάτια και αίθουσα καταστήματος και πρώτο όροφο με επτά (7) δωμάτια. Το εμβαδόν εκάστου ορόφου είναι 230 τ.μ. περίπου. Εξάλλου, εντός του μισθίου υπάρχει και εξοπλισμός, ενώ πέραν από τους εκμισθωμένους χώρους, ο μισθωτής δικαιούται να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί της κεντρικής πλατείας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ