20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βόλος: Με Μ. Παπαδόπουλο και Δ. Τσακνή η κεντρική προεκλογική συγέντρωση του ΚΚΕ

Με κεντρικούς ομιλητές, τους υποψήφιους βουλευτές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Μάκη Παπαδόπουλο και Διονύση Τσακνή πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο) το βράδυ, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην παραλία του Βόλου και απευθύνθηκε κάλεσμα προς τους πολίτες, σε αυτές τις εκλογές, να κάνουν το αποφασιστικό βήμα και να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

“Την αγωνία, να βρουν τον πιο κατάλληλο μηχανοδηγό για να συνεχίσουμε σταθερά στις ίδιες αντιλαϊκές ράγες, την επόμενη μέρα, πρέπει να την έχουν μόνο οι όμιλοι που κέρδισαν πάνω από 10 δις ευρώ φέτος, ληστεύοντας το δικό μας εισόδημα και κατεδαφίζοντας τα δικά μας δικαιώματα” τόνισε – μεταξύ άλλων – ο Μάκης Παπαδόπουλος, προσθέτοντας, πως οι όμιλοι αυτοί, παίζουν τη ζωή μας κορώνα γράμματα, στην κυριολεξία, με τα σχέδιά τους για εγκατάσταση σταθμού LNG ,στην περιοχή και τις αμερικανικές βάσεις που έχουν στηθεί.

“Απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα των άλλων κομμάτων, χρειαζόμαστε πιο ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ” επισήμανε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Τσακνής απάντησε στο ερώτημα που του απευθύνουν συχνά – όπως είπε – “γιατί με το ΚΚΕ;” λέγοντας “γιατί όχι με το ΚΚΕ;” και προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που απλώνει το χέρι σε όλους, δεν ζητάει πιστοποιητικά πρότερου έντιμου βίου, ζητά μόνο μια συμφωνία στα βασικά ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά μας, στο μέλλον των παιδιών μας.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, στην Μαγνησία, Βασίλης Μεταξάς, αναφέρθηκε στις πρόσφατες επισκέψεις των άλλων πολιτικών αρχηγών στον Βόλο, λέγοντας πως αυτό που έγινε, ήταν να επιβεβαιωθεί ότι όλοι τους έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στα βάσανα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

“Χθες, από την παραλία του Βόλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι αν βγει κυβέρνηση θα σταματήσει την καταστροφική επένδυση LNG στον Παγασητικό. Όμως, οι Βολιώτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Τα ίδια έλεγαν τα στελέχη τους  πριν βγουν κυβέρνηση και για την ΑΓΕΤ, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο του κόσμου, λέγοντας μάλιστα, απευθυνόμενοι στη ΝΔ, ότι  η καύση σκουπιδιών έχει μυρωδιά σκανδάλου. Όταν έγιναν κυβέρνηση όμως, αποδείχθηκαν βασιλικότεροι του βασιλέως στις αδειδοτοτήσεις προς την ΑΓΕΤ” τόνισε χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος βουλευτής, υπενθυμίζοντας πως Γιάνης Βαρουφάκης, που τώρα μιλά κατά της καύσης και τις ανεμογεννήτριες, ήταν τότε, βασικός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ