20 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γίνε κομμάτι του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024 μέσω του εθελοντισμού – Στις 17 Μαΐου σε Καρπενήσι και Βελούχι

Γίνε εθελοντής στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 πλησιάζει! Σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί η έναρξή του, στις 15 Μαΐου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ θα τερματίσει στις 19 Μαΐου στην Αθήνα.

Συνολικά 20 ομάδες από όλο τον κόσμο, 120 επαγγελματίες αθλητές, 5 αγωνιστικές ημέρες, 4 φανέλες, 764,63 συνολικά χιλιόμετρα, 9.744 υψομετρικά, 15 ενδιάμεσα σπριντ ευθείας, 10 σπριντ ανάβασης, 4 περιφέρειες, 22 πόλεις και φυσικά η πρώτη φορά που ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ενώνει τα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη διοργάνωση σε κάθε επίπεδο.

Η συμμετοχή των εθελοντών, αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Αναφορικά με το Καρπενήσι, ο ΔΕΗ Διεθνής ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024, θα λάβει χώρα στις 17 Μαΐου 2024. Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην διοργάνωση, μπορούν να συμπληρώσουν την «ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ», πατώντας ΕΔΩ. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές αυστηρά έως την Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, και ώρα 00:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece,θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:

• Ρουχισμό
• Διαπίστευση
• Ελαφρύ γεύμα
• Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση)
• Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς
• Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης της Εθελοντικής της Προσφοράς

«Σας περιμένουμε δίπλα μας, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα των εθελοντών μας και να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και το ίδιο το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άσκησης και ψυχαγωγίας. Ο Αθλητής με την δύναμη της ψυχής του και ταπεινότητα και ο Εθελοντής με φιλότιμο και δοτικότητα είναι η Ελλάδα μας!», αναφέρει το Τμήμα Εθελοντισμού.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ