19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γεμάτη πλούσιες εμπειρίες επιστρέφει απ’ την Ιταλία η Σεμέλη Ζαρμακούπη – Έμεινε εκτός της κούρσας μεταλλίων

Ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, η παρουσία της Σεμέλης Ζαρμακούπη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξάγεται στο Jesolo της Ιταλίας (15-24 Οκτωβρίου).

Η αθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας είχε εξαρχής δύσκολο έργο, καθώς ήταν η μικρότερη σε ηλικία στην κατηγορία της, ενώ και η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή, αφού αντιμετώπισε πρωταθλήτριες από τη Γερμανία και την Τουρκία.

Πιο αναλυτικά, η Σεμέλη ηττήθηκε στα -50 κιλά του Kick Light από την Turan Duygu και δεν προκρίθηκε στους «4», ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο βάθρο, ενώ στις λεπτομέρειες έχασε και στο στιλ Light Contact (-50 κιλά) από τη Γερμανίδα Mesmer Michelle, ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του αγωνίσματος.

“Πρώτη μου φορά στην κατηγορία γυναικών (kick light, light contact -50kg)… Δεν κατάφερα να διακριθώ. Αποκόμισα όμως σπουδαίες εμπειρίες που θα με φέρουν πιο κοντά στον στόχο μου”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η αθλήτρια για την παρουσία της στην Ιταλία.

“Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στο Jesolo της Ιταλίας έλαβε τέλος για εμάς! Η αθλήτριά μας, Ζαρμακούπη Σεμέλη, αν και βρέθηκε στην 8αδα και στα δύο στυλ, στην κλήρωση λόγω του παγκόσμιου ranking δεν τα κατάφερε να προηγηθεί στα μετάλλια, απέναντι στην πρωταθλήτρια της Γερμανίας και της Τουρκίας, αν και πολύ οριακά! Όλα όμως είναι θετικά και το ταξίδι τώρα αρχίζει για εμάς καθώς ήταν η μικρότερη σε ηλικία στην κατηγορία της και απέδειξε ότι θα είναι σύντομα η πρωταγωνίστρια!”, σημείωσε σε ανάρτησή του ο προπονητής της, Σταύρος Ζαρμακούπης, που τη συνόδευσε στην Ιταλία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ