27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γενική Συνέλευση και βραβεύσεις νέων φοιτητών-τριών, από τον Σύλλογο Καστανιωτών Ευρυτανίας – Η εκδήλωση στην Αθήνα (10 ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος των απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας πραγματοποίησε εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία, στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών

από την έντυπη έκδοση

Τη βράβευση των Καστανιωτόπουλων που πέτυχαν στα ΑΕΙ και τη διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης, περιλάμβανε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος των απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Δημήτριος» (10/3), στη φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία πολλών εκπροσώπων ευρυτανικών πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και αρκετών φίλων του Συλλόγου Καστανιωτών που παρακολουθούν και στηρίζουν το έργο του. Το «παρών», φυσικά, έδωσαν πολλοί Καστανιώτες, μέλη του συλλόγου. Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Αριστείδης Ντέκας ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλλά και όλους όσοι στήριξαν το σωματείο και τις δράσεις του τη χρονιά που πέρασε.

Οι βραβεύσεις

Εκπρόσωποι συλλόγων αλλά και πανεπιστημιακοί καθηγητές – σημαντικά μέλη του Συλλόγου των Καστανιωτών, είχαν την ευκαιρία να απονείμουν τα βραβεία στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και να απευθύνουν χαιρετισμό.

Τιμήθηκαν οι: Λάζος Αθανάσιος του Σεραφείμ και της Βασιλικής Κωτσοκάλη, που πέτυχε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Νικόλαος Θεοτοκάς του Ιωάννη και της Ελένης Αθαν. Τσατσαράγκου, που πέτυχε στη Σχολή Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Φοίβος Ταραμπίκος του Χρήστου και της Κωνσταντίνας Παπαγιάννη, που πέτυχε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, Άγγελος Καρατζιάς, του Στέργιου και της Ευφροσύνης Σιάτρα, που πέτυχε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χίος), Σμαράγδα Μωραΐτη, του Κων/νου και της Ανδριάννας Ηλ. Καλαντζή, που πέτυχε στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Βραβεύθηκε, επίσης, ένα Καστανιωτόπουλο που διαπρέπει στην Αμερική και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γιάννης Παπαχρήστος, με πτυχίο Κινησιολογίας και Βιολογίας από το Penn State University της Pennsylvania, ο οποίος έγινε δεκτός στο Rosalind Franklin, Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Επιστημών στο Σικάγο, στην ορθοπεδική ειδικότητα με υποτροφία 100.000 δολάρια.

Στην εκδήλωση του δραστήριου Συλλόγου Καστανιωτών, παρευρέθηκαν: ο Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας, ο Ταμίας και το μέλος της Πανευρυτανικής Ένωσης κ.κ. Δημήτρης Δέπος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ζούκας & Θανάσης Σταμάτης, η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρομιτών κα Πόπη Ταραμπίκου καθώς και ο Ταμίας κ. Γιώργος Χονδρογιάννης και, τέλος, οι πρώην Πρόεδροι του Πολιτιστικού Συλλόγου Τορνιωτών κ.κ. Νίκος Μάρκος & Γιάννης Κωνσταντόπουλος. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, αλλά και μετά από τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος δεξιώθηκε στον προθάλαμο της αίθουσας, όλα τα μέλη του και τους φίλους της Καστανιάς.

Ο Πρόεδρος κ. Άρης Ντέκας και ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Απ. Μπώκος
Ο Ιωάννης Ν. Υφαντόπουλος, Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου
Αθηνών, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης – Ομότιμος πλέον – βραβεύει τον φοιτητή Θανάση Λάζο
Ο Ομότιμος Καθηγητής της Λατινικής Φιλολογίας κ. Δημήτριος Κουτρούμπας βραβεύει τον φοιτητή Φίβο Ταραμπίκο
Ο Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Ναυπηγών του ΕΜΠ κ. Απόστολος Παπανικολάου, βραβεύει τον φοιτητή Νικόλαο Θεοτοκά
Ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης, ο πολυγραφότατος δάσκαλος κ. Κώστας Παπαδόπουλος, βραβεύει τη Σμαράγδα Μωραΐτη
Ο συνταξιούχος δάσκαλος και επί σειρά ετών μέλος σε πολλά Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης, κ. Θανάσης Σταμάτης, δίνει το βραβείο στον Άγγελο Καρατζιά (ο βραβείο παρέλαβε ο φίλος του Άγγελου, Απόστολος Κ. Μπώκος)
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ