17 Οκτωβρίου 2021

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, συμπαραστέκομαι, αλλά έχουν κουράσει

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, συμπαραστέκομαι, αλλά έχουν κουράσει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ: Mέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο γιος της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη, τοποθετήθηκε για το θέμα των ημερών.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, δίπλα στην αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, έχει ζήσει αρκετά περιστατικά στο χώρου του θεάτρου και της showbiz. Mέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο γιος της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη, πήρε θέση για το θέμα των ημερών.

Έδωσε την δική του απάντηση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και στο “τσουνάμι” των καταγγελιών από ηθοποίούς για συναδέλφους τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως συμπαραστέκεται στα θύματα των απαράδεκτων αυτών πράξεων, αλλά θέτει το ερώτημα γιατί δεν πήγαν τόσα χρόνια στον εισαγγελέα, και τελικά παραγράφηκαν αυτά τα αδικήματα.

Διάβασε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ:

“Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες , έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ . Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα ´Δικαστήρια των social media‘ και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη .

Οκ να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18,22 ετών έχεις τον φόβο , αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο “σύστημα” έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. Να πας στον εισαγγελέα να κάνεις την καταγγελία, και να τους τσακίσεις και ποινικά και αστικά.

Να ξέρετε ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, είμαι στο χώρο 35 χρόνια . Δεν θέλω όμως να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν τα του οίκου μου…”

Δείτε την ανάρτηση του Γίάννη Παπαμιχαήλ.

To άρθρο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, συμπαραστέκομαι, αλλά έχουν κουράσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ