18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γιαννόπουλος: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθοδήγησε τους γιατρούς να απευθυνθούν στον εισαγγελέα

Για το αίτημα του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» να συνδράμει έτσι ώστε να στηρίξει αρχικά τους γονείς της Τζωρτζίνας, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Studio 4, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος είπε ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεργάζεται άψογα με τις ιατρικές δομές και ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο τού ζητήθηκε η συνδρομή από το Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» να στηρίξει την οικογένεια, τόσο ιατρικά όσο και από ψυχολογικής άποψης, καθώς μια οικογένεια που έχει χάσει δύο παιδιά και το ένα παιδί έχει πρόβλημα, χρειάζεται υποστήριξη.

Παρεμπιπτόντως των επικοινωνιών με το νοσοκομείο, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως λόγω των καλών σχέσεων που έχει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τους γιατρούς, οι γιατροί τούς εξέφρασαν εμπιστευτικά «κάποιες υποψίες, χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες».

Κατόπιν τούτου, καθώς το «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν είχε «κάτι συγκεκριμένο» στα χέρια του για να απευθυνθεί κάπου, καθοδήγησε τους γιατρούς να απευθυνθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι κατά τη συνάντησή τους, η οικογένεια τούς ενημέρωσε ότι «στη συγκεκριμένη φάση δεν θέλει κάτι», κάτι που όπως επεσήμανε ο ίδιος, ζητούν πολλές οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις και γι αυτό δεν αξιολογήθηκε ως «κάτι περίεργο, ασυνήθιστο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ