25 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Για προσβλητική συμπεριφορά καταγγέλλει Δ/ντη υπηρεσίας καθαριότητας η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας

Για προσβλητική συμπεριφορά σε εργαζόμενους καταγγέλλει το Διευθυντή της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, η παράταξη της ΔΑΣ-ΟΤΑ στο Σύλλογο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει, ότι ο εν λόγω διευθυντής, «με τις πλάτες της δημοτικής αρχής καταφεύγει σε ταπεινωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στους εργαζόμενους και ασκεί πίεση, ακόμη και σε γυναίκες εργαζόμενες».

​ “Το αποτέλεσμα είναι οι συνάδελφοι να αντιμετωπίζουν μέχρι και κίνδυνο για την υγεία τους – μόλις χθες ένας από τους συναδέλφους με εγχείρηση καρδιάς αναγκάστηκε να πάει στο Νοσοκομείο εξαιτίας της συνεχούς πίεσης, ενώ η Υπηρεσία, που είναι ήδη υποστελεχωμένη, αποψιλώνεται παραπέρα από έμπειρους εργαζόμενους. Η αφόρητη πίεση δεν περιορίζεται στους συγκεκριμένους συναδέλφους, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα τμήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Και αυτό σε μια χρονική στιγμή που οι συνάδελφοι βρίσκονται ακούραστα στην πρώτη γραμμή του έργου αποκατάστασης της πόλης από τις καταστροφές για τις οποίες είναι συνυπεύθυνες οι διαδοχικές κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές που δεν υλοποίησαν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα.

​Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Δεν θα ανεχτούμε ως συνδικαλιστικό κίνημα τους τραμπουκισμούς και την ασυδοσία κάποιων διευθυντικών στελεχών του Δήμου, που παίρνοντας θάρρος από ανάλογες συμπεριφορές των πολιτικών τους προϊσταμένων, που έγιναν εδώ και καιρό «δεύτερη φύση», επιχειρούν να μετατρέψουν τις Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου σε σκλαβοπάζαρα. Καλούμε τους συναδέλφους να αντιδράσουν αποφασιστικά σε παρόμοιες συμπεριφορές, σε όποια Υπηρεσία και αν συμβούν, να βάζουν τους τραμπούκους στη θέση τους, να ενημερώνουν άμεσα την ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ