20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Για τα εκπαιδευτικά θέματα των Αγράφων. Συνάντηση Αλέξη Καρδαμπίκη με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας

από την έντυπη έκδοση

Με την πεποίθηση ότι η αγαστή συνεργασία μπορεί να αποφέρει τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα στο πεδίο της εκπαίδευσης και της λειτουργίας των σχολείων στα Άγραφα, μια ιδιαίτερη -από πολλές απόψεις- περιοχή, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης υποδέχθηκε πρόσφατα την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας κα Ροδοθέα Καρφή.

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, συζητήθηκε πληθώρα σημαντικών ζητημάτων, με το κρισιμότερο όλων τη λειτουργία των σχολικών μονάδων κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και τον προγραμματισμό της χρονιάς που έπεται. «Τόσο ο κ. Καρδαμπίκης όσο και η κα Καρφή, έχοντας μια άριστη συνεργασία, βρίσκονται σε αδιάλειπτη επικοινωνία προκειμένου, από κοινού, να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο στη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, διευκολύνοντας με κάθε πρόσφορο μέσον εκπαιδευτικούς και μαθητές, αφού τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολλά, ειδικά με την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω και δημόσια», ανέφερε η Πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ προς τον Δήμαρχο Αγράφων, «γιατί ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας και συνεχίζοντας την πρακτική των τελευταίων χρόνων στηρίξατε τους εκπαιδευτικούς του Δήμου σας παρέχοντας τους σίτιση. Μακάρι όλοι να ακολουθούσαν το παράδειγμα σας και να έδειχναν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το έμψυχο δυναμικό των σχολείων». «Η καλή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα», τόνισε ο κ. Καρδαμπίκης, «φαίνεται από τα αποτελέσματα, τις επιδόσεις και από τον καλό χαρακτήρα των παιδιών. Και για τα δύο, οι εκπαιδευτικοί έχουν συμβάλει τα μέγιστα».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ