19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Για τις αναπτυξιακές προοπτικές των Αγράφων. Επίσκεψη κλιμακίου του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εκδήλωση σήμερα στο Κερασοχώρι

 Ο Δήμος Αγράφων ανέλαβε τη φιλοξενία κλιμακίου καθηγητών και φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Αγράφων και του ΕΜΠ για την ιστορική και πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής της Παλιάς Βίνιανης.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση του δήμου για την ανάδειξη της περιοχής  και είναι μία από τις πολλές δράσεις που έχει προγραμματίσει για την Παλιά Βίνιανη. Το κλιμάκιο των καθηγητών και φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου φιλοξενείται στα Άγραφα από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, με έξοδα του δήμου. Ο δήμος θα καλύψει οικονομικά τη φιλοξενία 15 ατόμων για δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της περιοχής και την παράθεση των  βραδινών γευμάτων. Το κόστος της δέσμευσης του ποσού ανέρχεται περίπου σε 1.500 ευρώ.

Εξάλλου, το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κερασοχώρι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Αγράφων». Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: Δημήτριος Καλιαμπάκος, Καθηγητής ΕΜΠ & Διευθυντής του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας, Νίκος Μπελαβίλας, Καθηγητής ΕΜΠ & Διευθυντής του Αστικού Περιβαλλοντικού Εργαστηρίου.

ΦΩΤΟ. Άποψη του οικισμού της Π. Βίνιανης του Δήμου Αγράφων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ